Kohteiden hakeminen

Hakeminen ja hakutulossivu

Voit hakea kohteita Vuokraamon yläosan hakupalkilla kategorian, sijainnin ja (sijainnin) etäisyyden mukaan. 

 • Kategoria on alasvetovalikko, josta voit kohdentaa haluamasi aihepiirin
 • Sijainti löytää kaupungit Suomesta ja ehdottaa hakutuloksia
 • Etäisyys on kilometrimäärä, jonka sisällä sijainnnista kohteiden tulee olla

Hakutulossivu tuo kaikki soveltuvat kohteet näkyviin ja voit valita sivun oikeasta yläkulmasta hakupalkin alta esitystavan (ruudukko, lista tai karttanäkymä). Karttanäkymä ei välttämättä ole käytössä. 

Kohteen esikatselu näyttää sen oletushinnan, esimerkiksi 100 € / päivä, mutta kohteeseen voi liittyä tarkempiakin hintatietoja ja alennettuja hintoja pidemmiltä vuokrajaksoilta. Hinnat näet aina kohteen omalta sivulta. 

Sivun vasemmassa laidassa (mobiilissa hakupalkin alla) on lisäsuodattimia, jolla voit syventää hakua. Suodattimien määrä riippuu haetusta kategoriasta. Esimerkiksi autot-kategoriassa voi hakea tietyntyyppisillä vaihteilla (manuaali, automaattinen ym.) olevia autoja.

 

 

Kohdesivut

Klikkaamalla hakutuloksesta löytynyttä kohdesivua näet kohteen kaikki julkiset tiedot: kuvat, hintatiedot, ilmoitustekstin, ehtojen tiedot, vuokranantajan perustiedot ja kohteen sijainnin. 

Kun löydät mielenkiintoisia kohteita, voit avata niiden kohdesivut ja vertailla kohteita, ennen kuin otat yhteyttä tai aloitat vuokraamisen. Vuokratessa kannattaa ensiksi olla yhteydessä vuokraajaan ennen varsinaisen vuokran tekemistä, sillä et voi perua aloittamaasi vuokraa jos vuokranantaja hyväksyy vuokrapyyntösi. 

Lue lisää vuokraamisesta artikkelista Näin vuokraat muilta

Kuvassa vasemmalla: 

 • Kohteen kuva ja lisäkuvat
 • Otsikko ja kohteen kuvausteksti

Kuvassa oikealla: 

 • Hinnat. Kuvassa olevat viikko- ja kuukausihinnat näkyvät vain tässä näkymässä kohteen sivuilla. Ne eivät näy hakulistauksessa, jossa näet monia tuotteita samaan aikaan. Kaikissa kohteissa ei myöskään ole omia hintoja eri vuokrajaksoille. Lue lisää hinnoittelujaksoista
 • Vuokrakalenteri ja vuokraamisen aloitus
  • Kalenteri vuokran alkamis- ja päättymisajankohdan valinnalle. Kalenteria avatessa harmaalla olevat päivämäärät eivät ole vapaana. Vuokraajat voivat olla yksityishenkilöitä, joten kannattaa keskustella vuokranantajan kanssa etukäteen ennen vuokraamista (Ota yhteyttä -näppäin alempana). Kun olet jutellut vuokranantajan kanssa, voit aloittaa vuokraamisen valitsemalla päivämäärät ja painamalla "Vuokraa", josta pääset maksusivulle. Lue tarkemmin muilta vuokraamisesta täältä
 • Vuokraehtojen tiivistelmä ja linkki vuokraehtoihin. Avaa linkki ja lue vuokraehdot ennen varausta. 
 • Vuokranantajan tiedot
  • Vuokranantajan eli kohteen omistajan tiedot. Klikkaamalla nimeä pääset vuokranantajan käyttäjän sivuille, jossa voit lukea käyttäjän palautteet ja tietojen vahvistukset
  • Ota yhteyttä -näppäin. Kannattaa aloittaa ottamalla yhteyttä ja mikäli kaikki ok, sen jälkeen tekemällä vuokraus. Yhteydenotto kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa, mieluiten ainakin viikkoa etukäteen ellei vuokranantaja ole toisin pyytänyt. 
 • Palautteiden tiivistelmä (ei näy kuvassa), vuokranantajan profiilin sivuilta voit lukea myös palautteiden sisällön. 

 

 

 


Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽


Help by drift