Näin palvelu toimii

Vuokrausta ihmisiltä ihmisille

Vuokraamo on sivusto, jonka kautta voit vuokrata omaisuuttasi muille. 

Vuokraamoa rakennetaan tällä hetkellä ja sivusto julkaistaan virallisesti 2019. 

Jos haluat olla mukana Vuokraamon tarinassa, lähetä meille viesti

 

Käyttäjät voivat ilmoittaa esineitä vuokralle ja vuokrata toisilta

 

 

Maksut turvallisesti luottokortilla

Maksut tapahtuvat luottokortilla vuokravarauksen yhteydessä. Turvallisuus on varmistettu palauttein, maksujen erillishyväksynnällä ja tarkistuksin. 

 

Palaute jokaisesta vuokrasta

Jokaisesta vuokrasta voi antaa palautteen, joka auttaa löytämään luotettavia, hyviä tyyppejä joille vuokrata tai joilta vuokrata. 

 

Vuokra todennetaan hyväksynnällä ja aikaviiveellä

Vuokraaja maksaa vuokrasta katevarauksen etukäteen. Näin vuokralleantaja tietää, että vuokranmaksulle on katetta. Rahaa ei kuitenkaan vapauteta heti omistajalle turvallisuussyistä, vaan vuokraajalle taataan oikeus varmistaa, että esine on olemassa.

Kun vuokra on ohi, vuokraaja merkitsee vuokran tapahtuneeksi ja vapauttaa rahat omistajalle. Jos maksua ei merkitse hyväksytyksi, aikaviive vapauttaa rahat, mutta ongelmatilanteessa (esimerkiksi esinettä ei ole saatu) maksutapahtuman voi riitauttaa ennen maksun vapauttamista. 

 

Omien tietojen varmistus auttaa muita luottamaan sinuun

Vuokraus toimii luottamusperiaatteella, mutta joskus on hyvä saada kolmannen osapuolen varmistus asiasta. Vuokraamo.com voi halutessasi todentaa henkilötietosi, osoitteesi ja luottotietosi. Näitä tietoja ei jaeta eteenpäin, mutta merkitsemme profiiliisi merkinnän näiden vahvistamisesta. Vastaavasti sinä voit helpommin luottaa muihin käyttäjiin kun näet, että heidän tiedot on tarkistettu. 

Maksu suoraan pankkitilille

Kun vuokra on merkitty toteutuneeksi, saat vuokraajan maksamat rahat suoraan omalle pankkitillesi. Tilisiirtoon menee noin kaksi viikkoa. Saat koko vuokrasumman miinustettuna Vuokraamon palkkiolla. 

 

Kohtuullinen ja läpinäkyvä 13 % palkkio

Teimme runsaasti vertailua ennen palvelun julkaisua ja pystymme tarjoamaan palvelun läpinäkyvällä 13 % palkkiolla (tai vähintään 3 euroa per vuokra). Palkkio sisältyy jo sivustolla näkyviin hintoihin. 


Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽


Help by drift