Rekisteröityminen ja kirjautuminen

Olet nyt Vuokraamon apukeskuksen sivulla. Liittymislomake ja kirjautumissivu löytyy Vuokraamon puolelta. Paina sivun oikeasta ylälaidasta "Liity" tai "Kirjaudu sisään" tai mobiilissa päävalikosta vasemmalta valitsemalla ylhäältä "Liity" tai "Kirjaudu sisään".

Kirjautumislomakkeen täyttäminen

Sähköpostiosoite
Jatkossa kirjaudut tällä sisään ja saat tänne viestit ja tilatiedot vuokrista ellet erikseen ota ilmoituksia pois päältä. 

Etunimi ja sukunimi
Kirjoita oma nimesikokonaan (esim Pekka Pelkonen). Näytämme ilmoituksissa ja viesteissä etunimesi ja sukunimesi ensimmäisen kirjaimen (esim Pekka P). Jos teet tilin yritykselle, kirjoita tähän Vuokraamon tilistä vastaavan henkilön nimi. 

Käyttäjätunnus
Tämän avulla sinulle tehdään oma profiilisivu (esim. https://www.vuokraamo.com/fi/vuokraamo), mutta sitä ei näytetä kohdeilmoituksissa "nimenäsi" etkä voi kirjautua käyttäjätunnuksella sisään. 

Salasana kahdesti. 

Profiilin tyyppi
Yritys tai henkilö. Jos teet yritysprofiilin, voit täyttää sisäänkirjauduttuasi näyttönimen itsellesi. Profiilin tyyppi näytetään julkisessa profiilissasi. Yrityksenä voit myös täyttää itsellesi näyttönimen myöhemmin sisäänkirjauduttuasi (kts. alla), mutta älä tee sitä yksityishenkilönä. 

Hyväksy käyttöehdot ja tietosuojaseloste ja paina "Liity". 

Vahvista sähköpostisi saamastasi linkistä. Jos et saanut linkkiä, odota hetki ja tarkista roskapostikansiosi. Linkkiä ei lähetetä kaikille sähköpostitarjoajille jos niillä on huono maine (esim. kertakäyttösähköpostit). 

 

Käyttäjätunnus ja näyttönimi ovat erilliset

  • Käyttäjätunnus, jonka annat rekisteröityessä, muodostaa sinulle oman osoitteen, jonka voit linkittää ystävillesi ja josta oma julkinen sivusi löytyy. Sitä ei näytetä sinun "nimenäsi" viesteissä tai omalla sivullasi.
  • Näyttönimi on tarkoitettu vain yrityksille ja organisaatioille. Sillä voi korvata oman nimen näyttämisen viesteissä ja kohdesivuilla. Näyttönimen voi asettaa rekisteröitymisen jälkeen omista asetuksista. 

Lisätietoa: Nimi, näyttönimi, käyttäjätunnus - mikä niiden ero on?

 

Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu sisään sähköpostisi ja salasanasi yhdistelmällä. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumissivulla olevaa palautuslinkkiä ja syötä sähköpostisi. 

 


Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽


Help by drift