Tietojen vahvistukset

Tietojen vahvistukset

Luottamuksen parantamiseksi voit vahvistaa joitakin tietojasi, kuten henkilöllisyyden, osoitteen ja kunnossa olevat luottotiedot. Voit vahvistaa erikseen henkilöllisyyden, osoitteen ja luottotiedot. Tarkistukset pitää pyytää erikseen Vuokraamolta käyttäjäasetusten Tietojen vahvistukset osiosta. 

Löydät omat vahvistuksesti päävalikostasi kirjauduttua sisään: 

  • Pöytäkoneella valitse oikealta ylhäältä Profiilikuvakkeesi > Asetukset > Tietojen vahvistukset
  • Mobiililaitteella paina vasemmalta valikkonäppäintä (☰) ja valitse Asetukset > Tietojen vahvistukset

Voit vahvistaa: 

  • Henkilöllisyyden. Henkilöllisyys vahvistetaan kopiolla virallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Myöhemmin tuomme palveluun myös sähköisen tunnistautumisen. 
  • Osoitteen. Osoite tarkistetaan joko kirjeellä tai väestörekisterikeskuksesta. 
  • Luottotiedot. Voit vahvistaa luottitiedot vahvistettuasi ensin henkilöllisyyden. Luottotiedot tarkistetaan kolmannen osapuolen järjestelmästä. 

Mikäli tarkistus epäonnistuu, siitä ei näytetä erillistä kuvaketta julkisessa profiilissa. Tällöin tietoa ei vain näytetä vahvistettuna. 

 

Näkyvyys profiilissa

Onnistuneesti vahvistetut tiedot näkäyvät alla julkisessa käyttäjäprofiilissa vihreinä kuvakkeina ja teksteinä. Hetua tai luottotietojen erittelyä ei näytetä (eli itse hetua tai luottotietokyselyn tulosta). Osoitetta ei näytetä vahvistustiedon perusteella, mutta olet mahdollisesti antanut osoitteesi julkisesti näkyville jo ilmoittaessasi kohdetta tai omassa profiilissasi

Jos kuvakkeet ovat harmaita, tietoja ei ole tarkistettu, niiden tarkistus on kesken, epäonnistunut tai luottotietokyselyn tulos ei ole ollut hyvä. 

 

Aloita tarkistus profiilissasi

Voit aloittaa tietojen vahvistamisen Asetukset > Tietojen vahvistukset -sivulla. Vahvistusmenetelmä vaihtelee vahvistettavasta tiedosta riippuen. 

  • Vahvistaaksesi osoitteesi, aseta ensiksi osoitteesi Asetukset > Profiilin tiedot -sivulla. 
  • Vahvistaaksesi luottotietosi, vahvista ensiksi henkilöllisyytesi. 

Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽


Help by drift